miercuri, 30 mai 2012

Spatiul casei - site interactiv

De ieri am demarat partea a doua a proiectului nostru, cu sprijinul Spatiul Casei, prin care punem in practica idei si concepte, peisagistica unei gradini, interiorul si exteriorul unei case, decoratiuni si mobilier, culori si accente.


Totul tine de personalitatea ficecaruia, de placerile si micile bucurii, de locul in familie si afectiunea sau aversiunea vizavi de anumite culori, concepte, trend-uri. Traditional, feng shui sau oricum altcumva dorim sa-i spunem, amenajarea unei case cu gradina este un proiect de suflet pentru fiecare, este diferit de la om la om si dureaza destul de mult in timp. In functie de disponibilul banesc si gradul de pricepere, bineinteles.

Insa, si aici, vrem sa ne ajutam reciproc. Link-uri utile, furnizori, meseriasi ori relatii din care am iesit fiecare cu un final fericit, reclame, aplicatii online si scheme de design, finisaje, scanari sau impresii - totul se cauta si se gaseste, apoi cu drag se impartaseste (intotdeauna se gasesc idei bune cand sunt implicate mai multe minti).

In aceasta ordine de idei, continuam cu drag sa reintregim teorii si imagini edificatoare, urmand ca AICI sa aducem practica in fata ochilor si sa ne consideram casa si gradina un vis de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu